tiistai 18. kesäkuuta 2013

LENKKEILYMAISEMIA

Koska postaustoiveissa haluttiin tosiaan nähdä meidän lenkkimaisemia, niitä olisi nyt tulossa, joskin remmilenkkeilyn muodossa - ollaan nimittäin lähiaikoina poikkeuksellisesti lähdetty vielä yhdessä iltavuorojeni jälkeen käppäilemään, normaalistihan mies on hoitanut nuo lenkitykset iltavuoroni aikana. Kuvia on tullut napsittua kahdelta lenkiltä jos jonkin verran, hieman sentään yritin tällä kertaa karsia surkeimmat joukosta pois :D Voisin meidän vapaanalenkkeilymaisemista kyhätä sitten vielä vol 2 postauksen :) Me ollaan näköjään niin hyvin koulutettu noi meidän koiruudet, että pysähtyivät aina kun mekin ja väistyivät aina kameran tieltä, joten eivät paljoa kuvissa vilahdelleet... Fiksuja otuksia, ei voi muuta sanoa.

Ja siellä häämöttää asuntoauton takana koti - Coco on siksi kärjessä, iskee näin lähellä nääs kiire! :D

Seuraavassa ollaan tietenkin paloasemalla, koska täytyyhän siellä poiketa jos ohi mennään, ainakin Rymyn mielestä, ahem... Coco varsinkin tykkää tuosta matosta, siinä tuoksuu mukavasti muiden paloimmeisten koirat ja takin sekä pienen hien kanssa siinä vasta kiehnataankin, ai että!

Huomaatteks, meillä on uusi panta! Viime viikolla, muistaakseni torstaina, pistin tilaukseen Ebba + Albus collection -pannan ja sehän tipahti postilaatikkoon heti maanantaina. Pannan juju piilee siinä, että pujotetaan päähän ja säädetään vasta kaulassa sopivaksi. Vähän epäilen, että tullaan sitä ahkerasti käyttämään, vaikka ei vihreä olekaan :D Seuraavaksi postailen tod näk meidän treffeistä Seran kanssa, olen nimittäin PIKKASEN onnellinen!

6 kommenttia :

  1. Joutsa näyttää paljon nätimmältä kuvissa :D

    VastaaPoista
  2. Haha :D Kyllä mä ainakin usein lenkillä ihastelen maisemia, varsinkin just tolleen sopivassa iltahämyssä <3 ... mut on sekin totta, et kuvissa näyttää kyl vielä asteen verran nätimmältä :D

    VastaaPoista
  3. Upeita kuvia! Tuliko käytettyä Photoshoppia, kun on niin huumaavia kontrasteja? ;)

    Kuvausajankohta ainakin on valittu hyvin. Nuo valon linjat tekevät näistä todella tunnelmallisia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tietty! Melkein poikkeuksetta sen verran käytän photarissa, että pienennän kuvat ja vähän soft lightilla korostan meidän Rympän kaaaaunista väritystä :) ... En mä voi sille mitään, olen sen verran visuaalinen minäkin :D

      Poista
  4. Onpas kivannäköisiä lenkkeilymaisemia, kyllä noissa kelpaisi käppäillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä aina välillä, varsinkin jos ollaan just auringonlaskun (tai nousun) aikaan liikenteessä, tuumaan aina samaa ja huokailen ja ihastelen. Vaikka oon asunut täällä jo melkein sen 10 vuotta, kyllä se vieläkin jaksaa ihastuttaa, ainakin kesällä!

      Poista