maanantai 10. kesäkuuta 2013

KYSYMYKSIÄ, POSTAUSTOIVEITA, YMS?

Vietin eilisen kököttäen kotona kesänuhasta kärsien ja jää tämän illan työvuorokin väliin, kun päätti yöllä pukata lämpöä. Sängyssä makaaminen oli eilen tuskaa tukkoisen nenän ja nielun takia, joten jos en leikkinyt koirien kanssa pihalla, kökötin koneella (ja nyt on tietenkin niska kipeä, nams!) - sen takia blogin ulkoasu uudistui kertaheitolla, vaikka alunperin meinasinkin uutta ilmettä vasta heinäkuussa ja samaten noita sivupalkissa näkyvien sivujen sisältöjä vähän päivittelin. Onneksi miehekkeellä on iltavuoroviikko, joten koirat eivät jää kokonaan ilman aamulenkkejä, kuten kävi viikonloppuna (onneksi on tuo piha, huh)! Anyway ---


Vaikka lukijoita (kiitos muuten teille kaikille, varsinkin teille joiden olemassaolosta tiedän ♥) ei vielä blogilla kovin montaa taida olla, ajattelin silti kysäistä teiltä ehdotuksia, toiveita ja/tai ideoita tuleviin postauksiin - eli sana on vapaa! Myös mieltä askarruttavat kysymykset sallittakoon, oli ne sitten osoitettu minulle, siskolle, puoliskolle tai otuksille ;) Eli ei muuta kuin kommenttia kehiin, jos jotain tulee mieleen. Jos et halua nimelläsi kysyä, anonyymit kommentit ovat tosiaan edelleen mahdollisia :)

5 kommenttia :

  1. Tee kysymyspostaus. Tässä tuleekin sit jo valmiiks kysymyksiä :)

    ♦ Millainen Rymy oli pentuna?
    ♦ Mikä on koirasi parhain puoli? Entä huonoin?
    ♦ Miksi halusit juuri whippetin?
    ♦ Oliko mielessä joku muukin rotu, kuin mitä nykyinen koirasi on?
    ♦ Vaatiiko siilisi paljon aikaa?

    Ihana blogi!
    - Nimetön

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäpäs otan kysymykset talteen :)

      Poista
    2. (Niin ja hei, täähän on vähän niinkus kysymyspostaus, että tänne vaan jos tulee mieleen lisää askarruttavia asioita! :))

      Poista
  2. Mä haluaisin nähdä teidän peruslenkkimaastoja! :) Ja sit vaikkapa, hmmmmm, semmonen päivä Rymyn kanssa-postaus. Ja videopostaus! Joooo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinähän vaativaksi ryhdyit :DD Mä nappaan nämäkin talteen ja katotaan jos vaikka saisin jotain aikaiseksi - luulen, että jotain näistä varmaan voisin viikonloppuna yrittää saada tehtyä, kunhan tästä ekana parannun kunnolla!

      Poista