keskiviikko 5. syyskuuta 2012

RYMY FEAT KUMMITÄTSY FEAT MM. UNI

Ensimmäinen kuva on muistini mukaan eri päivältä, vaikka sisko näyttääkin melkein samoihin vaatteihin pukeutuneen, haha. Sukat antoivat ilmi! Fakta, tai lähinnä pointti, on kuitenkin se, että joka kerta kun kummitätsy kylään ilmestyy, tapahtuu vähintään yksi seuraavista asioista: a) joko kummitätsy ja Rymppä nukkuvat päikkäreitä sohvalla - tämä tapahtuu itse asiassa aina, eikä ole väliä kenen taloudessa ollaan, b) kummitätsyllä on jotain hyvää, ja Rymynkin tekisi mieli tai c) kummitätsy yllättäen jääkin yöksi.  

Useimmiten tapahtuu kuitenkin, Rymyn suureksi iloksi, kaikki kolme! Tai no, kakkosvaihtoehdosta Rymppä ei niinkään välitä, paitsi jos kyse on amppari-mehujäästä, koska siitä kummitätsy muistaa lähes aina jättää pienelle jämät. Nams! Ja kyllä, Rymyllä on tosiaan vuodesohvalla nykyään käytössä omat ihanat kiroilevat siilit - eli siis peitto ja tyyny pussilakanoineen/tyynyliinoineen, jotka kannetaan siis pedistä tuonne yön ajaksi (eikö kaikkien koirilla ole käytössä omat peitot ja tyynyt sikälimikäli ei pieni saa sängyssä muiden kanssa öitään nukkua, häh?) Noin about 99,9 % tarkkuudella poitsu ei nimittäin kummitätsyn vierestä yöllä hievahda, eikä näin ollen omaan petiinsä mitään pehmikkeitä pohjatyynyn lisäksi (tai sen suojaksi, lähinnä) kaipaa. Yleensä otus ei myöskään koko yötä viihdy omalla puolellaan vaan jossain vaiheessa siskon nukahdettua, hivuttautuu hissukseen mahdollisimman lähelle... mieluiten tietenkin kummitätsyn haaroväliin, ja/tai pää tätsyn pyllyn päälle, unikuvia katselemaan. Hassu otus!

Viimeisessä kuvassa oli alunperin tarkoitus esitellä ne poitsun ihanat lakanat, mutta Rymy oli ensinnäkin sitä mieltä, että mieluummin otetaan kuvia hänestä ja toiseksi, eihän ne siilit edes näkyneet kun joku hölmö oli peiton taiteillut pohjatyynyn suojaksi ihan miten sattuu. No, joka tapauksessa, ihanaa, että vihdoin saatiin tuo pussilakanasetti käyttöön, se kun on homehtunut kaapissa siitä asti kun sen tilasin joskus pari vuotta sitten. Oli tarkoitus silloin tilata heti perään pari anttila.netistä, mutta se sitten ikään kuin unohtui... ja minä nyt muutenkin satun omissa petivaatteissamme suosimaan enemmän vihreää, niin yllättävää kuin se onkin.

Kohta on varmaan pakko suunnistaa unille että saa H edes hetken nukuttua, ellei Rymppä piakkoin rauhoitu - Rymyllä on nimittäin tositositosi ärsyttävä tapa komentaa mua nukkumaan jos jään koneelle Miehekkeen mentyä jo sänkyyn. Poitsu siis vaeltelee levottomana ympäriinsä, vinkuu ja maukuu ja seisahtuu välillä viereeni, jää siis tuijottamaan mua samalla säälittävästi konsertoiden. Jos taasen Mieheke jää koneelle, se ei ole mikään ongelma - silloin omassa pedissä voi nukkua ihan huoletta! Lapset, huoh. 

---
Oho. Unohduin tekemään vähän kaikkea, vaikka piti tämä postaus postittaa jo noin tunti sitten. Oops!
 ---

Se on kai vielä pakko sanoa, että Rymystä on tosiaan tullut lähiaikoina tosi itsepäinen. Joko meidän poika on tosiaan kasvamassa isoksi tai sitten kiukuttelee tuon kastraation takia, kun kehdattiin viedä pallit, nih. Mm. tänään Rymy tosiaan yritti ensin komentaa meikäläistä pitkän aikaa petiin, mutta kun en heti totellut, meni itse meidän sänkyyn nukkumaan. Minä en tätä huomannut, koska tosiaan istuin koneella ja kuvittelin pojan olevan sohvalla tapansa mukaan, mutta jossain välissä ihmettelin makkarista kuuluvaa ääntä; Mieheke oli herännyt koiruus meikäläisen paikalla ja käskytti tätä alas. Muutenkin Rymy on nyt viihtynyt luvattoman paljon makkarissa, nimenomaan meidän sängyssä - tästä syystä makuuhuoneen ovi on nykyään kiinni jos emme ole kotona. En tiedä johtuuko tosiaan siitä vuodesohvasta, kummitätsy kun Rymyn kastraation jälkeen nukkui tosi monta yötä putkeen Rympän viekussa tai sitten meillä on nykyään todella Kapinallinen Teini talossa. Iiks.

Joo, nyt nukkumaan. Meinaa olla pää niin täynnä sisustusideoita ja kaikenmaailman remppa-ajatuksia, ettei nukkumisesta tahdo tulla mitään, mutta täytyy nyt kuitenkin lähteä vahtimaan, ettei koiruus yritä varastaa paikkaani toistamiseen... Seuraavalle kerralle jääkin sitten Hauvahaasteen kuvapostaus, jos vaan muistaisin silloin kurkata luonnoksiin! Tuppaa aina unohtumaan. Anyways, kauniita unikuvia kaikille teille ihanuuksille, palaillaan taas astialle!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti