sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

OLLAAN MM.

Seuraavaksi sitten kuvasaldoa, kummitätsystä kun on tullut meidän ns. hovikuvaaja (lisää neitokaisen kuvia löytyy hänen omasta blogistaan). Yhtään en valita, sen verran nättejä kuvia on saanut sisko räpsittyä meidän poitsuista.

Oksennusepisodin jälkimainingeista sen verran, että Rymppä on ollut ihan normaali itsensä, mutta minä olen ollut entistä varovaisempi annoskokojen yms kanssa. Kämpän tuhoaminenkin ja kaiken syöminen on vähentynyt huomattavasti mitä enemmän ollaan päästy liikkumaan ja tänä viikonloppuna sen hauskuuden hoitikin kummitätsy jopa niin täydellisesti, että tänään poitsu antoi meikäläisen nukkua varastoon tulevaa yövuoroa varten herättämättä kertaakaan. Aivan järkyttävää. Yleensä en yksin ollessani saa nukkua yhtään - taisi itse asiassa poitsu uinua omassa pedissään sen pari tuntia.

Sisätiloissa ollaan mm.

... tutkittu veikan kanssa maailmaa ja vähän Iskän työkalusysteemejä.
... oltu ihan nätisti veikan kanssa, "ihan oikeesti en tehnyt mitään, veikka tuhisee ihan turhasta!".


Ulkona taasen,

... ollaan vahdittu naapurustoa ahkerasti, monen monta kertaa päivässä.
... unohtamatta tietenkään virallisia leikkitaukoja riehumisen ohessa.
"King of the Hill."

Rymy on nyt tosiaan hiffannut, että lumikasan päältähän voi vaikka yrittää naapuriin, jos perheen pienokainen on pihalla. Sen verran houkuttavia nuo pienen miehen vinkaisut ja naurahdukset ovat, nääs - pakkohan se on mennä tarkistamaan, ettei vaan ole toisella mitään hätää kun sellaista ääntä pitää, nih. Kertaakaan ei ole vielä naapuriin ehtinyt, mutta monta kertaa on jäänyt kiinni yrittäessään "venyttää" itseään kasalta naapurin puolelle ja muutaman kerran on hypännyt syliinkin ja sitä kautta yrittänyt aidan toiselle puolelle XD
 Viherilläkin ollaan käyty, lähinnä moikkaamassa Neiti Isosiskoa.

Samalla tutkittiin outoa kapistusta... Jokaisen laskukerran jälkeen täytyi aina käydä pusuttamassa Neidin naama ja tarkistamassa, että kaikki on OK.  

Rymy 7kk on jo näin iso poika.

Nyt meikäläisen on pakko hipsiä töihin yövuoroon, siispä ensi kertaan! :)

2 kommenttia :

  1. Sori vaan mut noi kaikki kuvat on siltä päivältä ku minä ja hönö oltii kahestaa rymyn kans viherillä :)

    VastaaPoista
  2. Niin, oli kuvat, mutta ne kyllä kertoi aika hyvin mitä ollaan viikon aikaan tehty. Samaa perussettiä :)

    VastaaPoista